Onderhoud & Reparatie

Om uw auto veilig en betrouwbaar te laten functioneren is goed en tijdig onderhoud van groot belang.
Daarnaast bent u hier ook aan het goede adres voor het laten monteren van nieuwe banden, trekhaak, uitlaat, accu, ruitenwisserbladen voor een eerlijke prijs.

Wanneer heeft mijn auto onderhoud nodig?
^

Rijdt u in een auto ouder dan 6 jaar
Dan is een kleine beurt jaarlijks of na (gemiddeld)15.000 kilometer nodig.

^

Rijdt u in een auto jonger dan 6 jaar, dan verschijnt er meestal een melding op uw dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Klein onderhoud

Specialisten raden aan minstens eens per jaar uw auto voor een kleine beurt naar uw garage te rijden, ook als u niet heel veel rijdt. Bij een kleine beurt worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, olie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen.

Groot onderhoud

Bij een grote beurt wordt uw auto grondig onder handen genomen. Niet alleen worden alle filters vervangen, maar ook worden de remmen gecontroleerd en schoon gemaakt. Vloeistoffen worden bijgevuld, ruitenwissers indien nodig vervangen en de bandenspanning wordt nagelopen.

Reparaties

Als uit de APK/onderhoudsbeurt blijkt dat er iets aan uw auto gerepareerd of vervangen moet worden, overleggen we dat altijd vooraf zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.